Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 12:15 - Русия вече е имплантират тайно наночипове .Потресаващ разказ на очевидец
Автор: emilnovev Категория: Други   
Прочетен: 2958 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 22.02.2014 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПИСЬМО В РЕДАКЦИЮ image

Здравствуйте, пишу вам в состоянии крайнего отчаяния. 

Я компьютерный специалист с 20 летним стажем. Всю жизнь проработал учителем в поселке...(скрыто редакцией портала), Амурской области. Возможно потому, что о нас никто не знает, в местной больнице начали происходить странные вещи. Около месяца назад в наш поселок заявилась группа хорошо одетых, на дорогих машинах, людей, представлявшихся как доктора. Некоторые из них китайцы и русского совершенно не понимают.

На прошлой неделе в их ноутбуках произошли сбои и т.к. в нашем поселке мало специалистов, пригласили меня починить. При чистке их файловой системы я обнаружил множество документов на русском и китайском с разными схемами и руководствами по использованию вживляемых чипов и прилагаемой к ним аппаратуры. 

Я видел как они обустраивали в одной из больничных подсобок комнату с именно такой аппаратурой. Все это меня насторожило. Они в нашей стране проводят свои грязные эксперименты!!! Даже не верится, что все о чем я читал случается. Я обратился в милицию, но мне пригрозили и сказали молчать. На второй день отключили воду и электричество. В тот же день я, испугавшись, сел на первый автобус и уехал. Сейчас нахожусь во Владивостоке у друга и жду поезд. 

Я верующий человек, но в церковь хожу редко. Как-то мне один друг подсказал ваш сайт, и я иногда на него захожу. Следя за вашими публикациими, я много чего понял для себя и сейчас в смятении решил обратиться именно к вам. И кстати, видя, что происходит сейчас на Украине, я подумал, что возможно там функционирует похожая система. 

Вот присылаю документ, на который я наткнулся при чистке их файловой системы и единственный, который успел записать, т.к. они начали следить за моей работой. Опубликуйте его, пусть народ знает! Может получится помочь немного открыть глаза людям на то, что нам готовится. 

Пишу наскоро. Через час уезжаю в другой город, к родным. Надеюсь успею дойти до них. Из страны уезжать не хочется, родина все же. 

С верой в Бога и в Россию! 
р.Б. Борис (полные данные скрыты редакцией портала) "ПИСМО ДО РЕДАКЦИЯТА. Здравейте, пиша ви в състояние на крайно отчаяние.  Компютърен специалист съм, с 20 годишен стаж. През целия си живот бях учител в..., Амурска област.  Може би, че сме доста изолирани, в местната болница започнаха да стават странни неща. Преди около месец в селището се появиха група добре облечени хора, със скъпи коли, представящи се за лекари. Некои от тях са китайци, неразбиращи изобщо руски.

Миналата седмица с нотбуците им се случи някакъв проблем, и понеже тук няма много специалисти, извикаха мен, да ги оправя. При прочистването на файловете видях множество документи на руски и китайски, с разни схеми и ръководства за използване на имплантируеми чипове, заедно с прилежащата апаратура. 

Видях как обзавеждат един от болничните кабинети, точно с такава апаратура. Всичко това ме накара да повиша вниманието си. Те провеждат в нашата страна мръсните си експерименти!!! Даже не ми се вярва, че всичко това, което четех, се случва.  Обрърнах се към милицията (полицията), но ме заплашиха да мълча. На втория ден ми спряха водата и тока. И същия ден, изплашен, се качих на автобуса и заминах. Сега съм във Владивосток, при приятел и чакам влака. 

Аз съм вярващ, но в църква ходя рядко. Един приятел ми спомена за вашия сайт, и аз от време на време го посещавам. Следя вашите публикации, четох много, научих доста неща, и сега, объркан, реших да се обърна към вас. А и виждайки какво става в Украйна, си помислих, че там може и да действа подобна система. 

Ето, изпращам ви документ, на който попаднах при прочистването на файловата система, и той е единствения, който успях да запиша, понеже започнаха да ме следят, докато работех. Публикувайте го, нека знае народа! Може да помогне да се отворят очите на хората, какво ни готвят. 

Пиша набързо. След час заминавам за друг град, при роднини. Надявам се да успея да стигна до тях. Не ми се ще да напускам страната, нали все пак е родина. 

С вяра в Бога и в Русия! 
Раб Божий Борис (пълните му данни са скрити в сайта ни) превод Г.Симов ....Към този момент ще е готов и знакът (печатът) му, това, под което днес разбираме - чип. Всичко това, което ние православните, до този момент сме научили и изучили за чипа, не разкрива цялата картина за това най-силно оръжие и окови (едновременно), във времето на антихриста. В това време системата на наночипа ще има контрол, не само над човека, ни и над мозъка му. Това ще е идеален контрольор, не само на жизнената дейност на органите в човешкия организъм, но и ще контролира всичките му мисли и чувства. Той ще е като датчик, в невроните на гавния мозък, и ще е едно цяло с гентичния апарат на човека. Преди този чип, ще се имплантират по-прости конфигурации, и те вече се вкарват в тялото на човека, ние знаем за това, а те много бързо се усъвършенстват, и тази технология ече е доетигнала високи нива. Но горе-споменатия последен нано-чип, човек вече няма да може да отстрани от тялото си, защото ако го отстрани, ще се наруши нормалната дейност на организма. За да получат идеалния, за техните цели, резултат, вариантът на чипа, който сега го има, ще бъде изпробван не на животни, а на хора, и масовостта на приемане на този наночип ще поразява (това той казва, не за нашите, а за развитите страни на новия ред). 

Сега с неколко изречения ще се опитам да ви разкажа, как ще работи този чип. Вече ни е привична картината със сателитните антени на всеки дом, Те приемат сигнал от спътника и предават на телевизора ни предпочитаната от нас програма, от предпочитания от нас, канал, и от предпочитаната от нас страна. Какво е нужно за да гледаме която и да е програма? Сателитна антена... ето че и в човека ще бъде установена сателитна "чиния". А сега не се смейте и не плачете! Всичките тези нано-чинийки ще попадат в организма ни с храната, пиенето и въздуха. За човешкото око те са невидими, но именно те ще са проводници на сигналите. Това, според тяхното мнение, ще е свърхидеална разработка. За такава технология, мисля че никой от вас още не е чел, нито слушал. Това ще са шпиони в тялото ни, за които ние даже няма да имаме и представа. Но сами по себе си, те няма да могат нищо да направят с човешкото ни тяло, докато не бъдат свързани с терминала за кодиране. А това ще е наночипът. Вкаран в тялото на човека, той ще е тази технология, с помощта на лазер. И вече при никакво правителство, и при никаква ситуация, той няма да може да бъде изваден от тялото на човека. Най-лошото и най-страшното е, че тези чипове ще започнат да ги слагат първо на новородените, под благовидни предлози. И децата ще растат с този "печат". По време на предтечата на антихриста ще бъдат изпробвани видими чипове, под благовидни прдлози. Този чип е видим и се вкарва с обикновена спринцовка за инжекции, и се правят изпитания, каква ще е реакцията на хората при чипизирането. Този чип, отначало ще се опитват да го вкарват тайно, при ваксинации, та никой да не разбере и да не знае за тази технология. С приближаването на пришествието на антихриста, действията им ще стават все по-открити.

Но този вид наночип ще стане окончателен и ще е смърт за човечеството. Защо ли? Защото технологията ще е на такова ниво, че дажи и мисълта за отстраняването му, ще е известна на контрольора. Само мисъл. До действия няма да се стига, защото в такива случаи изходът е – смърт, за да не се разпространи "заразата"......
Пророчрочество на Отец Елпидий, гръцки иеромонах.imageimage
статията е взета от LogoSlovo.ru



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emilnovev
Категория: Други
Прочетен: 148267
Постинги: 67
Коментари: 45
Гласове: 71
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930