Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 13:57 - Още едно православно пророчество се изпълни!!!!
Автор: emilnovev Категория: Други   
Прочетен: 5941 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 10.03.2014 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Свикват Вселенски събор през 2016 г.Целта му ще е да отвори входа на Антихриста Предсказанието на преподобни Кукша Одески
„Скоро ще има вселенски Събор под названието „свети”. Това обаче ще е така наречения осми вселенски Събор, който ще бъде сборище на безбожници. На него всички вери ще се съединят в една. После ще премахнат постите, монашеството, ще разрешат на монасите и епископите да се женят, а на свещениците – да встъпват във втори брак. Но тези нововъведения не бива да се приемат.

Новостилният календар ще бъде въведен в цялата Вселенска църква.

Бъдете бдителни! Старайте се да посещавате Божиите храмове, докато са още наши. Скоро там няма да бъде добре да се отива, защото всичко ще бъде променено. Само избраните ще видят това. Хората тогава ще бъдат заставяни да ходят на църква, но ние в никакъв случай не бива да отиваме там.

Моля ви, стойте в Православната вяра до края на дните си и се спасявайте!”image


И така, не го казвам аз, казва го Небето, целта на Луцифер е създаване на единна религия, в която по желание, и без желание, ще влязат всички догми и вероизповедания. Последната точка в този сатанински план е, отмяна и на тази единна религия, и на православната. След обединението Той първо ще съблазни атеистите. Той ще призове за отмяна на всички религии, уж за избягване на противопоставянето и кървопролитията, така и ще каже: Ето, аз съм вашият бог, вярвайте в мен и ще ви спася.


И помощници във всичко това ще са му всички политици, стоящи начело на държавите по целия свят. И резултатът от такова нововъведение, уж в името на любовта, ще е, че ако някой говори против този световен ред, той ще бъде унищожаван без съд и следствие.

Всичките тези идеи и устройството на новия световен ред ще бъдат закрепени и укрепени в уставите на църквата. Според принципа, който не е с нас, е против нас, ще бъдат гонени всички издигнали глас срещу управителя на света - бога и църквата му, на земята.

До идването на антихриста, предшествениците му ще започнат да променят храмовете и порядките на моленето в тях. Няма да има разлика между синагоги, джамии, католически храмове. Ще се постараят да вмъкнат там, и колкото се може повече православни храмове. И тогава вече в природата ще започнат наистина странни феномени, и на небето, и на земята.

Такъв бардак ще започне в тяхната църква, че кардинали ще се обявят срещу кардинали, владики, против владики, всеки поддържник на антихриста ще се старае да е първ. Клирици ще обвиняват клирици, стараейки се да се домогнат до върха, в степените на иерархията, стъпвайки, както се казва, и върху трупове.
Пророчеството на Отец Елпидий

й ЙЕРОМОНАХ РАФАИЛ (БЕРЕСТОВ): "РУСИЯ Е НАШЕТО СЪРЦЕ" Атонският старец отговаря на въпросите на кореспондента на "Завтра" Андрей Фефьолов превод: Георги Ангелов Масоните, враговете на Русия,- враговете на Православието, подготвят такъв събор отдавна. За място на провеждането му е избран остров Родос. Същите сили се опитват да натрапят на Русия икуменизма, тази ерес на ересите. Дори всяко неразумно дете може да разбре, че това е ерес. И много наши високопоставени архиереи, все образовани, все талантливи хора - прекрасно знаят, че икуменизмът е ерес, но вървят с бодри крачки направо към нейната паст, все едно са слепи и глухи. Питам гръцките монаси: -3ащо се молите за масона, служещ с Римския папа - патриарх Вартоломей?" А те ми отговарят: „Ние разбираме какъв е Вартоломей, но се молим, дай Боже, той да се покае..." .
По време на предсъборното съвещание на Кипър обикновените хора, православните гърци излязоха на улиците да протестират срещу идването на католици и икуменисти на тяхна земя. Делегатите се разотидоха, без да се договорят за нищо. Съвещанието беше отложено за известно време, и ще се състои следващата есен, но вече в Австрия, където няма да има никакви протестни акции, където няма православни.
И ако при тях със Събора се получи всичко, ще бъде приета догматическата законност на икуменизма, и нашите Патриарси ще започнат да споменават Папата, а православните ще се окажат в изключително тежко положение.
Тогава преданите чеда Христови трябва да свикат свой Събор, и на всеослушание да осъдят Родоския Събор, ако такъв се проведе. И да изобличат всички негови узаконени ереси. И трябва канонически да анатемосат всички участници в Събора, по такъв начин очиствайки Църквата. Мисля, че така и ще стане! И нашата Църква, с Божията милост, ще се запази в непорочна чистота даже с двама-трима верни епископи. Ако и толкова не се намерят, трябва да търсят един верен епископ, и към него да се прилепят, да се спасят около него. Както е известно, преди Второто Пришествие Христово църквата ще бъде като блудница, седяща върху звяр - това ще бъде вече антихристова църква, а Църквата Христова ще иде в катакомбите.
В руската църква положението сега е много напрегнато, много тежко. От една страна, не то не трябва да се допусне разкол. От друга - разпространява се икуменизмът и чрез него ще има голяма -съблазън за всички. Ние не можем да бъдем с икуменистите. Ако предстоятелят на Православната Църква започне в молитвите си да споменава Римския папа, това означава, че той е католик, а не православен. Значи, и ние него не можем, не трябва да споменаваме.
Важно, разбира се, е да не започнем да действаме по-рано. Да реагираме на това, което оше го няма. Т.е. да не постъпваме като владиката Диомид. Той по страсти, по обида постъпи незаконно. Най-голямата му грешка беше, че той, ревностен защитник на каноните, ги наруши сам.


- А как виждате нововъведенията, които правят икуменистите в църковния живот?
- С нововъведенията трябва да се води борба по места. Главното нововъведение е вторият брак на свещениците. Това е нарушение не само на заповедите на светите отци, но и на Апостолските правила. Апостол Павел казвал: "Свещеникът е мъж на една жена..!” Даже не е така страшен жененият епископ, но два пъти жененият свещеник е признак на пряко нарушаване на Апостолското правило. Русия се бори повече от всички, тя е по-здрава от всички. Но руският народ е прекалено търпелив. А помните ли как е било във Византия? Когато гръцкото свещенство приело унията с католиците, само един Марк Ефески останал верен, И когато те, подписалите, пристигнали в своите храмове да служат все едно нищо не се е случило, народът казал своята дума. Пристигнали мъже с тояги, набили
отстъпниците и ги изхвърлили от църквата. Когато се покаете пред Марк Ефески, тогава и ще служите, и тогава отстъпниците се покаяли, отишли при Марк, изповядали му се, и той ги допуснал в Божия храм. Ето така трябва да се постъпва, когато се върши предателство. Ние сме воини Христови! За Църквата трябва да се борим, иначе ще се окажем в плен на най-злите врагове на Христа.
- Отец Рафаил, светът преживява взривно развитие на различните видове компютърни и други информационни технологии. Вие неведнъж сте предупреждавали за произлизащата от тях духовна опасност...
- Интернет е бездна, от която не можеш да се измъкнеш, дори ако поискаш! Хората, свързани с този идол, убиват цялото си време... А после идват унинието и отчаянието.
Същото се отнася и до микрочиповете. Ако се извърши акция по всеобщо чипиране на населението, пленът на технологиите ще стане още по-тягостен. Нравствената свобода ще пропадне, и човек ще се изврати, ще се превърне в бесноват робот. Затова трябва да се борим. В Русия такава борба се води и ще се води.


- Батюшка, в Русия се е появил нов тип мисионерство — когато стремежът да се просвещава отстъпва на желанието за съглашение с него. Когато опитът да се говори със а светски език води до изопачаване на вярата. Какво, мислите за това?
- Знам такива монаси, на които им харесва да мисионерстват . Те не се молят - те са ммогс слаби. И цената ,на цялата им дейност е нищожна. Нима хората .ще започнат да се започнат да се доверяват на толкова слаб човек, който едва ли не пуши и пие? А животът на мисионера трябва да бъде горене на духа. Проповедта на мисионера трябва да бъде светлина за света. А руските мисионери трябва да са силни и пламенни: много скоро те ще проповядват по целия свят. Русия скоро ще бъде свободна и силна в православието,ще управлява в нея руски цар, и Европа, и Азия, и Америка ще бъдат привлечени от нея, за да се научат на църковен живот, за да се кръстят. Пред самия край на света руската проповед ще бъде чута по цялото земно кълбо. И мисионерите не трябва да допускат никакво съглашателство със съвременния свят. Това е гибелна слабост. Сега изобщо целият свят е много слаб. Всички много обичат разнообразни утешения.
- Отец Рафаил, какво е значението на Атон за света и за Русия?
- Атон, несъмнено, е съхраняващ светилник на християнството. Нощем монасите се молят за света, стоят в молитвена стража. Така е, но и на Атон вече има много слаби монаси. Някои имат даже компютри. А компютъра за монаха — това е беда. Вместо да се моли на Бога той стои в Интернет. Мозъкът е удовлетворен, но душата не се моли, не работи. Слава Богу, не всички тук са такива. Има истински молитвеници. Други атонски старци Господ скрива от очите ни, те са невидими, но ги има! Отец Паисий е бил свидетел на тяхното пребиваване на Света гора.
Атон е много силно свързан с Русия. Тук обичат руснаците. Мнозина шепнат, че от Русия де дойде освобождението на света от антихристиянското робство. Че от Русия ще дойде духовност.


А Атон е нощна молитва, нощно предстояние пред Бога. Нощната молитва обхваща целия свят. Всеки се моли за своя народ. Тук има немци, французи, финландци...
Много народности има тук. Ние, руснаците, се молим за целия свят, но най-напред — за Русия! Русия е нашето сърце. Ние скърбим и се молим и за сърбите, нашите братя.
Днес Атон е неприятен на масонския Евросъюз, тъй като на Света гора диша Святият Дух. И затова, разбира се, около Атон се води борба. Сега излиза, че Евросъюзът бил вложил много пари в строителството на килии, пътища. И на манастирите може да се поиска сметка. Неочаквано появилите се дългове са Дамоклев меч над Света гора. Светът иска да прогони монасите от тук, да построи пътища, да води екскурзианти, да строи на брега хотели, и в крайна сметка, да докара жени. А дойдат ли жените - ще напусне Атон Божията Майка. И ще дойде краят на Света гора. Е то такава е схемата.
- Тази борба се изостря и в Русия. В последните месеци определени сили се опълчиха срещу Свято-Боголюбския манастир. Гласовете на клеветниците не стихват. Върху духовника на обителта архимандрит Пьотр (Кучера) се оказва безпрецедентен натиск...
- Отец Пьотр, за слава Божия, е старец-скала! И нека сестрите да се съберат около него, и да го пазят като зеницата на окото си.
- Отец Рафаил, Вас Ви знаят и почитат много православни хора в Русия. Може би, Вие, батюшка, ще ни кажете нещо утешително?
-Блаженият старец, отец Йосиф Ватопедски ми казваше, че ще настъпят страшни времена, но след определени събития много славянски народи ще се присъединят към Русия, като в съюза с Русия ще влезе и Гърция. По такъв начин ще бъде създадена нова Византия.Тогава възразих на стареца - Русия е разоръжена, нашият военен арсенал, заводите ни са унищожени. Но той ми каза: "Русия ще победи! Небесно войнство ще влезе в сражението на страната на Русия, и ще започне да сваля вражеските самолети и крилатите ракети. След това чудо целият свят ще узнае, че е победил Бог, и че той е с Русия!".
След станалото целият свят ще се насочи към нас. А в Русия ще се съберат три сили -комунисти, истински демократи и православни патриоти. С Божия милост ще бъде избран православен цар. И тогава в Русия ще настъпи църковно пречистване. Сега Църквата ни е болна, много болна. В нея има много шпиони, които работят за враговете на Христа. И национално правителство засега у нас няма. А царят ни ще бъде много светъл, силен, талантлив човек, управляващ с любов и мъдрост. За това свидетелстват светите отци на Църквата, включително и отец Николай Гурянов . В това е надеждата ни, нашето утешение.
- Основната язва на днешна Русия е социалното разделение. .Пропастта между бедното мнозинство и богатото малцинство разлага народното съзнание...
-Богатите трябва да разделят своите богатства с бедните. Те трябва сами да разбират тоза, ако изповядват православната вяра. Ако богатият богатее за себе си, той неминуемо ще погине за духа. Мисля, че и самият цар ще се постарае да повлияе на такива, той ще ги застави да делят с народа. Някаква уравниловка, която съществуваше при съветската власт, беше правилна.
- Нашият вестник води борба за Русия от 1990 г. Колективът на "Завтра" и читателите ни Ви се покланят ниско. В това страшно и лукаво време ние остро се нуждаем от Вашата, батюшка, молитвена подкрепа, от напътствени думи в навечерието на новите изпитания.
- Обичайте Бога нашего, Иисуса Христа, и той няма да остави вас и Родината ни на потъпкване от нечестивците! Господ да ви благослови!
ЗАВТРА. №5 (846); 3 февруари 2010 г.



Гласувай:
8



1. estirbg - Откога и ние тръбим за екуменизма, като най-опасното явление в духовния свят -
10.03.2014 19:43
Това не е само пророчество, отправено към православните, много години по-рано, преди повече от век, е дадено на Елън Уайт - прочетете колко подробно и колко по-обстойно е описан и един друг процес, който вече се осъществи почти напълно:

“Когато протестантизмът протегне ръката си над бездната, за да хване десницата на Рим, когато подаде ръката си над пропастта, за да хване тази на спиритизма, когато под влияние на този троен съюз нашата страна (САЩ - моя вметка) се отрече от всеки принцип на Конституцията на протестантско и републиканско управление, създавайки условия за пропагандиране на папските лъжи и заблуди, тогава можем да кажем, че времето за чудната дейност на Сатана е дошло и краят е близо” (“Свидетелства”, т.5).
Протестантите вече се завърнаха в лоното на католическата църква. Вижте новината:

http://www.poslednitedni.info/6/post/2014/03/209.html#.Ux4Zs_tZTaQ

„Скоро ще има вселенски Събор под названието „свети”. Това обаче ще е така наречения осми вселенски Събор, който ще бъде сборище на безбожници. На него всички вери ще се съединят в една."
Римокатолическата църква, църквата на Луцифер, е инициаторката и двигателната сила на този световен процес - ЕКУМЕНИЗМА.
ЦЪРКВАТА НА ВАТИКАНА ще се наложи над целия свят, ще се обяви като единствената "божия" и ще ни принуди да спазваме нейните канони, заповеди и НАЙ-ВЕЧЕ - ДА СЕ ПОКЛАНЯМЕ И ТАЧИМ НЕДЕЛЯТА - (SUNDAY), ДЕНЯ НА СЛЪНЦЕТО, ДЕНЯ НА ЛУЦИФЕР!
ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТЕ КОЛКО БЛИЗКИ СА ТЕЗИ ДНИ - НИЕ СМЕ ПОСЛЕДНОТО ПОКОЛЕНИЕ - НАВСЯКЪДЕ ГО ПОВТАРЯМ, НО КОЛКО ОТ ВАС СА ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ?!
ПОКАЙТЕ СЕ, ОТВЪРНЕТЕ СЕ ОТ ГРЕШНИТЕ СИ ПРИВИЧКИ И СЛАБОСТИ, ПРИЕМЕТЕ ЖЕРТВАТА НА ИСУС, КОЙТО УМРЯ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, СПАЗВАЙТЕ ДЕСЕТТЕ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ, ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА И СЕ МОЛЕТЕ, МОЛЕТЕ СЕ БОГ ДА ВИ СПАСИ ОТ УЖАСА, КОЙТО ЩЕ НИ ВРЪХЛЕТИ ВНЕЗАПНО.
ДАНО БОГ ДА БЪДЕ С НАС, НО ДОРИ И ДА СЕ НАЛОЖИ ДА УМРЕМ - ЗА КРАТКО ЩЕ Е - ЗАЩОТО ИСТИНСКИЯТ БОЖИЙ СИН ИДВА МНОГО СКОРО, МНОГО, МНОГО СКОРО И ТОЙ ЩЕ НИ ВЪЗКРЕСИ, КАКТО Е ЗАЯВИЛ И ОБЕЩАЛ С БОЖЕСТВЕНИЯ СИ АВТОРИТЕТ И СИЛА...
цитирай
2. estirbg - А сега погледнете и бъдещите 10 зони на новия световен ред според картата на папа Йоан II
10.03.2014 21:38
http://estirbg.blog.bg/history/2011/12/18/kartata-na-papa-ioan-pavel-ii-desette-zoni-na-noviia-svetove.868887

Забележете кои държави влизат в съюз с Русия - бъдещият Евразийски съюз, който предстои да се оформи в съвсем близкото бъдеще.
цитирай
3. danailvdimitrov - протестантите не ни интересуват, както и всички други еретици !
11.03.2014 00:31
Антихристът няма да дойде докато не се разбие окончателно Православието.

ТО е което му пречи - другите се роят от векове и за него няма проблем.,нали са си негово творение.

Докато всички православни църкви "вкупом не съгрешат" за него няма покой!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: emilnovev
Категория: Други
Прочетен: 148227
Постинги: 67
Коментари: 45
Гласове: 71
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930